معاون اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش؛
جزئیات هفتمین دوره ی مسابقات همخوانی قرآن کریم و مدیحه سرایی دانش آموزان را تشریح کرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی معلمان پیشرو ، جاسم حسینی زاده معاون اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: هفتمین دوره ی مسابقات همخوانی قرآن کریم و مدیحه سرایی دانش آموزان سراسر کشور با ولادت باسعادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام ان شاءالله از پنجم بهمن ماه ۱۴۰۲ کلید خواهد خورد. […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی معلمان پیشرو ، جاسم حسینی زاده معاون اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: هفتمین دوره ی مسابقات همخوانی قرآن کریم و مدیحه سرایی دانش آموزان سراسر کشور با ولادت باسعادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام ان شاءالله از پنجم بهمن ماه ۱۴۰۲ کلید خواهد خورد.
وی افزود: در این روز افتتاحیه مسابقات گروه دختران را خواهیم داشت که شانزده تیم از بهترین های کشور هستند؛ و بعد از شرکت در مسابقات مقدماتی توسط هیات داوران و کمیته فنی، جهت حضور در مسابقات کشوری در استان هرمزگان انتخاب شدند.
حسینی زاده اضافه کرد: در روز جمعه ششم بهمن مسابقات این عزیزان را خواهیم داشت، کار داوری مسابقات نیز برعهده داوران بین المللی است که مورد تایید اداره کل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و ستاد عالی برگزاری مسابقات ملی و بین المللی هستند.
معاون اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: روز شنبه نیز اختتامیه مسابقات دختران را خواهیم داشت و پس از یک وقفه ی ۲۴ ساعته به منظور استراحت و آماده سازی مجدد، شاهد حضور ۱۷ تیم همخوانی قرآن کریم و مدیحه سرایی پسران از سراسر کشور خواهیم بود؛ و دو تیم هم از کشورهای افغانستان و عراق به جمع تیم های شرکت کننده در مسابقات اضافه خواهند شد که تیم افغانستان از منطقه هرات و با نام گروه همخوانی قرآن کریم و مدیحه سرایی آل طه است.
این مقام مسئول افزود: به امید خدا نهم بهمن ماه شاهد افتتاحیه مسابقات پسران خواهیم بود و در روز دهم مسابقات و یازدهم بهمن نیز اختتامیه برگزار خواهد شد.
حسینی زاده یادآور شد: یکی از سنت هایی که در مسابقات همخوانی قرآن کریم و مدیحه سرایی دانش آموزان وجود دارد، سرود همگانی است که همه ی تیم های شرکت کننده در کنار اثر مسابقاتی خودشان آماده کرده اند و در جریان مسابقات همخوانی خواهند کرد.
وی افزود: شعر تولیدی که برای این دوره از مسابقات آماده شده است، با کلیدواژه های مقاومت، اتحاد، غزه، قرآن ، عترت و نماز و مبحث شهادت آماده شده و در سه جا ان شاءالله همخوانی خواهد شد.
وی اضافه کرد: این سرود نماد این دوره از مسابقات است که اثر بسیار زیادی در انتقال مفاهیم قرآنی و ولائی دارد.
حسینی زاده تصریح کرد: ما در مسابقاتی که مربوط به قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام است در درجه اول به دنبال تکریم دانش آموزان هستیم و بعد از آن به دنبال موضوع وحدت و اتحاد هستیم.
معاون اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بنای ما تکریم دانش آموزان است و مسابقه یک ابزار برای جمع شدن بچه قرآنی ها است و اهمیت کسب رتبه به اندازه حضور و اتحاد نیست.
وی گفت: برای اولین بار در مسابقات همخوانی قرآن کریم در هرمزگان قرار است که مردمی سازی مسابقات اتفاق بیفتد. به همین دلیل کمیته ای به نام تشریفات و مدعوین ، کار خودش را آغاز کرده و بصورت تعریف شده مهمانان را هم برای حضور در افتتاحیه، مسابقات و هم در اختتامیه دعوت می کند.
این مقام مسئول اضافه کرد: آمدن مردم و پای سفره ی قرآن نشستن اثر خودش را خواهد گذاشت و هرجا که قرآن باشد در آن مکان آرامش و طمأنینه و اعتماد حکم فرما خواهد بود.
حسینی زاده گفت: با سیاستی که اداره کل قرآن عترت و نماز در پیش گرفته، مسابقات همخوانی قرآن کریم که معمولاً در زمستان برگزار می شود، را به جنوب کشور واگذار می کنیم. برخی دانش آموزان از استان هایی میآیند که اکنون هوا زیر صفر است و وقتی در استان های جنوبی مثل هرمزگان قرار می گیرند، هوای بسیار مطبوع بهاری را تجربه می کنند.
وی اضافه کرد: خونگرمی مردم هرمزگان مردم جنوب و مهمان نوازی ویژه ی آنها زبانزد است و دوستان هرمزگان سنگ تمام گذاشتند.
وی افزود: در خصوص فوق برنامه های فرهنگی و گردشگری پیش بینی های لازم انجام شده و حضور در کنار دریا، سوار شدن روی کشتی و گشت دریایی از جمله مواردی است که خیلی از دانشآموزان دوست دارند تجربه کنند بنابراین یک سفر به جزیره زیبای قشم برای شرکت کنندگان در مسابقات پیش بینی شده و قرار است قرار است یکی از همخوانی ها و سرودهای همگانی در قشم اجرا شود. همچنین برنامه بازار و موارد مختلف دیگر هم پیش بینی شده است.